Naturfotografen i arbete

Med en kikare kan du lätt hitta myskoxar och andra djur när du är på jakt efter den perfekta bilden. 

© Morten Hilmer

Ny videoserie om naturfotograf i fält

Från den 5 mars kan du streama en helt ny serie i Fördelszonen. Det rör sig om tio avsnitt med naturfotografen Morten Hilmer som har rest till Dovrefjell i Norge för att fotografera myskoxar.

30 januari 2018

I samarbete med den internationellt erkända naturfotograf Morten Hilmer har vi skapat en alldeles ny videoserie, och från och med den 5 mars har du åtkomst till samtliga tio avsnitt av säsong ett. 

Serien är producerad exklusivt för våra trofasta läsare och kan strömmas på www.bonnierdigitalfoto.se/fördelszonen.

Du behöver vara prenumerant för att se serien, och om du börjar prenumerera nu kan du se serien närhelst det passar dig. 

Fördelszonen är ett universum här på bonnierdigitalfoto.se fyllt med videor, kurser, testbilder och mycket annat innehåll för fotoentusiaster. Allt innehåll i Fördelszonen är till för prenumeranter, finns bara tillgängligt just här och är låst för alla andra.

Följ med naturfotografen på jakt efter myskoxar

I den första säsongen åker Morten Hilmer på en vintrig resa till Dovrefjell i Norge för att hitta och fotografera myskoxar, och i serien kan du se vilket utrustning han tar med sig, vilka utmaningar han möter på vägen, och han lyckas ta några bra bilder av de fascinerande djuren i det bistra vintervädret.

Myskoxe fotograferad på Dovrefjell
Myskoxe

På en tidigare resa till Dovrefjäll fotograferade Morten Hilmer den här myskoxen. I den nya videoserien berättar han hur bilder som denna blir till. 

© Morten Hilmer

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av