Naturfotografen i arbete

Med en kikare kan du lätt hitta myskoxar och andra djur när du är på jakt efter den perfekta bilden. 

© Morten Hilmer

Ny videoserie om naturfotograf i fält

Från den 5 mars kan du streama en helt ny serie i Fördelszonen. Det rör sig om tio avsnitt med naturfotografen Morten Hilmer som har rest till Dovrefjell i Norge för att fotografera myskoxar.

30 januari 2018

I samarbete med den internationellt erkända naturfotograf Morten Hilmer har vi skapat en alldeles ny videoserie, och från och med den 5 mars har du åtkomst till samtliga tio avsnitt av säsong ett. 

Serien är producerad exklusivt för våra trofasta läsare och kan strömmas på www.bonnierdigitalfoto.se/fördelszonen.

Du behöver vara prenumerant för att se serien, och om du börjar prenumerera nu kan du se serien närhelst det passar dig. 

Fördelszonen är ett universum här på bonnierdigitalfoto.se fyllt med videor, kurser, testbilder och mycket annat innehåll för fotoentusiaster. Allt innehåll i Fördelszonen är till för prenumeranter, finns bara tillgängligt just här och är låst för alla andra.

> Just nu får du 2 nummer av Bonnier Digital FOTO med en kikare samt fullständig åtkomst till Fördelszonen för bara 49 kronor. 

Följ med naturfotografen på jakt efter myskoxar

I den första säsongen åker Morten Hilmer på en vintrig resa till Dovrefjell i Norge för att hitta och fotografera myskoxar, och i serien kan du se vilket utrustning han tar med sig, vilka utmaningar han möter på vägen, och han lyckas ta några bra bilder av de fascinerande djuren i det bistra vintervädret.

Myskoxe fotograferad på Dovrefjell
Myskoxe

På en tidigare resa till Dovrefjäll fotograferade Morten Hilmer den här myskoxen. I den nya videoserien berättar han hur bilder som denna blir till. 

© Morten Hilmer

Morten har i regel med sig sin älskade kikare när han är ute och reser. Han använder den för att hitta djuren, och en kikare bör vara en del av alla naturfotografers utrustning.

Med en kikare har du nämligen betydligt bättre chanser att hitta och därmed fotografera djur och natur.

Du kan få en egen kikare, 2 nummer av Bonnier Digital FOTO och fullständig åtkomst till Fördelszonen för bara 49 kronor. Du sparar 969 kronor. Här kan du läsa mer om kikaren.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av