Kära läsare, 

bonnierdigitalfoto.se tillhandahålls av Bonnier Publications International AS.
Ansvarig utgivare: Helena La Corte

De råd, tips, guider och instruktioner du hittar på webbplatsen och Fördelszonen är av allmän karaktär och är alltså inte anpassade till de särskilda förutsättningar som gäller för dig och din fotoutrustning. Det är viktigt att understryka att informationen på bonnierdigitalfoto.se och digitalfotoforalla.se är vägledande. Vi tar inte ansvar för eventuell skada på dig själv och din utrustning. Priserna som vi anger på webbplatsen är antingen vägledande eller det lägsta produktpris vi kunnat hitta. Vi kan inte garantera att priserna är uppdaterade. 

Ansvarsfriskrivning

Informationen på denna webbplats och Fördelszonen bearbetas och kontrolleras löpande och är därför, så vitt vi vet, korrekt. Trots detta kan vi inte utesluta att enstaka fel smyger sig in på sidorna. www.bonnierdigitalfoto.se och www.digitalfotoforalla.se påtar sig inget ansvar för eventuella olägenheter eller skador som kan uppstå i förbindelse med enskilda läsares användning av information som finns tillgänglig här på webbplatsen.

Upphovsrätt

Såvida inget annat anges har Bonnier Publications International AS copyright på allt material på denna webbplats och Fördelszonen. Materialet får inte användas i näringssyfte utan tillåtelse, och innehållet får bara citeras med tydlig källangivelse. 

Alla rättigheter, inklusive upphovsrättigheter, till material och information på Bonnier Digital FOTOs webbplats tillhör endast Bonnier Publications International – även inlägg, kommentarer eller frågor som ställs till webbplatsen.

Privat användning av materialet är tillåten utan föregående godkännande – all annan användning av materialet måste godkännas av redaktionen:

Digital FOTO
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Tlf: +45 39 10 30 00
E-post: [email protected] 

Externa länkar

Webbplatsen bonnierdigitalfoto.se och digitalfotoforalla.se och Fördelszonen innehåller länkar till webbsidor som inte drivs av Bonnier Publications International AS. Vi kan därmed inte påta oss något ansvar för innehållet på länkade webbsidor.

Hantering av cookies

Bonnier Publications International AS anstränger sig för att erbjuda överskådliga webbsidor med innehåll som är mest relevant för dig. För att lyckas med det använder vi tekniska lösningar som kan samla in, behandla och sortera information om hur du och andra besökare använder webbplatsen.

Du kan läsa mer på https://digitalfotoforalla.se/cookiepolicy

Hantering av personuppgifter

Personuppgifter som lämnas i samband med prenumeration behandlas i enlighet med vår dataskyddspolicy, som du kan läsa på https://bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy

Fototävling

När du laddar upp foton på bonnierdigitalfoto.se och digitalfotoforalla.se accepterar du samtidigt att Bonnier Digital FOTO och Bonnier Publications International AS har rätt att publicera eller på annat sätt använda dina foton i alla befintliga och framtida tryckta och elektroniska medier med koppling till Bonnier Digital FOTO eller Bonnier Publications A/S.

Villkor för användning av Fördelszonen:

Allt innehåll i Fördelszonen är utvalt eller producerat av Bonnier Digital FOTOs redaktion och kan fritt användas av prenumeranter. För att kunna använda och hämta innehåll i Fördelszonen måste prenumeranten skapa en profil, och profilen måste vara kopplad till ett aktivt prenumerationsnummer för Bonnier Digital FOTO.

Bonnier Digital FOTO kan inte hållas ansvarig för funktionsavvikelser eller förlust av data, bilder eller liknande till följd av en installation av ett program eller användning av innehåll som finns i Fördelszonen eller på externa webbplatser som vi länkar till.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av