Apple klara med nytt fotoprogram

Apple har lanserat en ny uppdatering till operativsystemet OS X Yosemite som omfattar det helt nya programmet Photos för bildbehandling.

13 april 2015

Om du använder Mac kan du se fram emot Apples senaste uppdatering av operativsystemet OS X Yosemite. I version 10.10.3 får du nämligen möjlighet att använda det länge efterlängtade programmet Photos för bildbehandling. Programmet ersätter både Aperture och iPhoto, och det har anpassats för att fungera bättre tillsammans med företagets bärbara produkter.

Användargränssnittet i Photos påminner rätt mycket om det som finns i det mobila operativsystemet iOS 8, och programmet har de nödvändigaste redskapen för bildbehandling, organisering och delning. Man har möjlighet att sortera sina bilder utifrån bland annat tid och plats. Man kan dessutom utföra blixtsnabb bildbehandling med bara ett enda klick. Under ytan finns också många avancerade möjligheter som även gör programmet attraktivt för entusiaster. Om du redan har Aperture eller iPhoto kan du enkelt överföra dina biblioteket till Photos. Integrationen med iCloud sägs dessutom vara optimerad.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av