Du har säkert aldrig hört namnet Piotr Naskrecki förut, men om du googlar på hans namn får du se en del av hans bilder. Känsliga personer varnas.
Den polske insektsforskaren och fotografen är nämligen otroligt förtjust i allt som kryper och kravlar, och han plåtar bland annat fågelspindlar som är stora som hundvalpar.
Något som skiljer Piotrs bilder från andra makrofotografers är att nästan alla är tagna med vidvinkelobjektiv och ur en låg vinkel.
Resultatet är fascinerande – och på sätt och vis obehagliga – bilder där djuret får en imponerande storlek, samtidigt som man ser dess livsmiljö.
"Mitt mål med en sådan bild är inte att få djuret att se större ut än det är. I stället vill jag få betraktarna att känna sig mindre – som om de står ute i naturen på besök hos djuret", säger Piotr.
Vi har pratat med fotografen om hans metoder, och nedan får du fyra bra tips på hur du själv kan ta liknande bilder.
> Läs även: Allt du behöver veta om makrofotografi

Genom att använda vidvinkel kan du visa insektens miljö och därmed låta bilden berätta en historia.
© Piotr Naskrecki1. Hitta rätt objektiv
Några av Piotrs favoritobjektiv är Laowa 15 mm samt Canon 16-35 mm. Det ena har en förstoringsgrad på 1:1. Det andra har närgränsen förhållandevis nära frontlinsen och tecknar dessutom mycket skarpt.
Om du inte vill köpa ett renodlat makroobjektiv, alltså med förstoring 1:1, kan du satsa på ett objektiv där närgränsen ligger så nära frontlinsen som möjligt.
Närgränsen är det kortaste avståndet där objektivet fortfarande kan fokusera. Det vill säga det kortaste avståndet till motivet där objektivet fortfarande kan ge en skarp bild.
2. Välj långsamma insekter
Det är självklart att du måste gå mycket närmare djuren när du använder vidvinkel i stället för exempelvis ett mellanlångt teleobjektiv, som är den klassiska brännvidden för makroobjektiv.
Det innebär att de mer skygga insekterna är uteslutna. Välj i stället insekter som inte är så lättskrämda och som rör sig långsamt.
Spindlar, nyckelpigor och större skalbaggar kan till exempel vara lämpliga motiv för denna typ av makrofotografering.
> Läs även: Bästa fotoutrustningen för makro
3. Gå försiktigt närmare
När du har hittat en insekt som du vill fotografera går du långsamt närmare medan du fotograferar.
Det är viktigt att du inte gör några plötsliga rörelser, för då riskerar du att skrämma bort insekten.
4. Använd reflektor eller blixt
Ett problem med vidvinkelobjektivet är att det kan kasta en skugga över motivet, och därför behövs det ofta mer ljus i bilden.
Använd en reflektor om du kan. Håll upp den framför insektens mörkaste sida för att reflektera dagsljus mot den.
Om detta inte räcker kan du använda en blixt inställd på lägsta ljusstyrka, men då riskerar du att störa insekten och skrämma bort den.
> Läs även: Bästa kamerainställningarna för makro