Det är enklare att styra GO 3 när den sitter i Action Pod.
Insta360 GO 3.

Den nya actionkameran från Insta360 kommer med en Action Pod som har pekskärm, vilket gör det lättare att styra kameran.

© Insta360

Mini-actionkamera får avtagbar pekskärm

Nya Insta360 GO 3 är mindre än en tändsticksask men kan filma i fin kvalitet och erbjuder avancerade inställningsmöjligheter via en avtagbar pekskärm.

27 juni 2023 av Rasmus Elm Rasmussen

Det är enkelt att ta med sig GO 3 överallt. Kameran är så liten att man även får plats med andra saker i byxfickan, och den väger bara 35 gram. En aning mer än föregångaren Go 2, men det är några få gram som gör skillnaden.

Trots det kompakta formatet och den blygsamma vikten verkar GO 3 vara väl rustad för att filma actionmotiv. Den har ett vidvinkelobjektiv motsvarande 11 mm med bländare F2.2 och kan filma i 2 720 x 1 536 pixlar med 30 fps eller 2 560 x 1 440 pixlar med 50 fps. 

FlowState Stabilization ska säkerställa jämna och skakfria filmklipp även när det är hektiskt, och två inbyggda mikrofoner ska ge ett förbättrat ljudspår.

Med en vikt på bara 35 gram är GO 3 lätt att ta med överallt.
Insta360 GO 3

Kameran väger inte mer än 35 gram.

© Insta360

En särskild FreeFrame-funktion gör det möjligt att ändra bildformat efter att filmklippet är inspelat, så att du kan anpassa det till Instagram, Youtube och andra webbtjänster utan att beskära.

Inbyggd AI-baserad redigering uppges dessutom kunna redigera dina bästa klipp till Reels – de superpopulära minivideorna på Instagram – helt automatiskt.

Läs även: Vad är Instagram Reels?

Den lilla kameran styrs via en Action Pod som ingår i priset. Den har en pekskärm på 2,2 tum som kan fällas upp så att den pekar framåt. Kameran kan placeras i den så att den fungerar som en vanlig actionkamera med skärm. Det finns även Bluetooth så att du kan styra kameran på distans. 

Ett inbyggt batteri gör dessutom att Action Pod kan hålla GO 3 igång upp till nästan tre timmar längre innan kameran behöver laddas (utan Action Pod klarar GO 3 upp till 45 minuter på en laddning).

Läs även: Ny actionkamera från DJI – se de häftiga funktionerna här

Det är enklare att använda GO 3 när den placeras i Action Pod, som har en vippbar pekskärm.
Insta360 med pekskärm.

När kameran placeras i Action Pod kan man styra den via pekskärmen.

© Insta360

Som tillbehör lanseras bland annat en magnet som kan bäras runt halsen, en klämma för huvudbonader och en hållare som kan placeras på svåråtkomliga ställen och har fäste för selfiepinne.

Insta360 GO 3 finns med kapaciteter på 32 GB, 64 GB och 128 GB till följande priser:

32 GB: 5 999 SEK

64 GB: 6 499 SEK

128 GB: 6 999 SEK

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av