Luminar Neo

WaterEnhancer är en av de spännande nya AI-funktionerna som kommer till Luminar Neo i höst.

© Skylum

Luminar Neo tar artificiell intelligens till nya höjder

Under hösten introducerar det kraftfulla bildbehandlingsprogrammet Luminar Neo sex nya verktyg som använder AI för att ge dig ännu bättre bilder.

18 augusti 2023 av Poul Siersbæk

Programmet Skylum Luminar Neo är redan fullmatat med kraftfulla AI-funktioner som automatiskt optimerar dina foton med ett enda klick. I höst utökas detta med ytterligare sex funktioner som tar artificiell intelligens till nya höjder.

Bland annat introduceras SceneSwap, som automatiskt ersätter delar av bilden med AI-genererade bildelement. Det första nya verktyget som släpps är dock Studio Light, som kan simulera avancerad studiobelysning.

I samband med uppdateringarna får Luminar Neo även en ny och mer användarvänlig design. Nedan kan du se några av de andra spännande nyheterna.

>Läs även: Så bra är Luminar Neo

Luminar Neo

Med StudioLight-verktyget kan Luminar Neo simulera avancerad studiobelysning.

© Skylum

Tar bort oönskade objekt

GenErase är en ny version av verktyget Remove som nu inte bara kan ta bort oönskade objekt, utan även ersätta områden så att de passar in i omgivningen. Exempel på detta är skräp på gatan, graffiti, vägskyltar och fordon.

Utvidgar bilden med hjälp av artificiell intelligens

SceneExpand är det perfekta verktyget om din bild saknar perspektiv. Med hjälp av AI kan SceneExpand expandera och fylla bildfältet för att göra t.ex. en landskapsbild mer övertygande.

>Läs även: Det bästa programmet för dina råfiler

Luminar Neo

Med SceneExpand kan Skylum Luminar Neo automatiskt expandera bildfältet och infoga lämpliga element.

© Skylum

Gör vattnet mer spektakulärt

Water Enhance kan automatiskt framhäva färgen på vatten i landskapsbilder för att göra bilden mer tilltalande att titta på. En brun flod kan se blå och klar ut. Övriga områden påverkas inte av justeringarna.

>Läs även: Ny app klarar friläggningen

Skapar häftiga ljuseffekter

Neon & Glow kan lyfta dina bilder med AI-skapade ljuseffekter, till exempel neonljus som omger personerna i bilden och samtidigt smälter in naturligt i det befintliga ljuset. 

Luminar Neo

Med Neon & Glow kan du skapa fina ljuseffekter i dina bilder.

© Skylum

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av