Insta360 Link

Webbkameran Insta360 Link kan klämmas fast på datorskärmen eller sättas på stativ.

Insta360 Link tar webbkameran till en ny nivå

Den innovativa kameratillverkaren Insta360 har lanserat en webbkamera. Den heter Insta360 Link och använder artificiell intelligens för att leverera ännu bättre onlinevideo.

2 augusti 2022 av Kristoffer Engbo

Kinesiska Insta360 är känt för actionkameror av hög kvalitet och läckra 360-graderskameror med massor av smarta funktioner. Nu tar de webbkameran till en ny nivå med Insta360 Link.

Den har en stor bildsensor på 1/2" som ska ge hög bildkvalitet med många detaljer och ett stort dynamiskt omfång, samt bra bildkvalitet i svagt ljus.

>Läs även: Här är allt du behöver veta om actionkameror

Den har dessutom inbyggd gimbal med tre axlar, så att den kan följa dig och se till att du hela tiden är i bild, allt med hjälp av artificiell intelligens. Den artificiella intelligensen kan inte enbart rikta kameran åt rätt håll utan även zooma, och du kan zooma och slå på och av spårningen med hjälp av handrörelser framför kameran.

Insta360

Webbkameran har motorer som kan svänga den i sidled samt uppåt och nedåt. Den kan också användas i stående format.

Upplösningen är 4K med 30 bilder per sekund, och det finns även ett speciellt HDR-läge som ger mer detaljer i skuggor och högdagrar. Insta360 Link är utrustad med autofokus, så om du håller upp ett föremål framför kameran kan du vara säker på att det blir skarpt.

Se även: Ladda ner våra fickguider med tips på kamerainställningar

Det stora antalet smarta funktioner återspeglas också i priset, som är 4 190 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av