Paralenz Dive Camera

Paralenz kan användas ända ner till 200 meter under vattnet.

© Paralenz

Paralenz actionkamera går på djupet

Paralenz är namnet på en ny actionkamera som är specialanpassad för både dykning och snorkling. Kameran kan faktiskt användas ända ner till 200 meter under vattnet.

10 juli 2017 av Poul Siersbæk

Med Paralenz på dykarmasken har du optimala möjligheter att ta fantastiska bilder under vattnet. Inte minst på riktigt djupt vatten där andra actionkameror inte klarar sig.

Paralenz fungerar nämligen ända ner till 200 meter under vattnet. Kameran styrs via en ring och en stor knapp som påverkas av magnetism.

Paralenz Dive Camera

Man väljer kamerans funktioner genom att vrida på den blå ringen till önskat läge. Man löser ut kameran genom att trycka på den stora knappen.

© Paralenz

Automatisk färgkorrigering

Paralenz har inbyggd trycksensor och kan automatiskt korrigera vitbalans och färger utifrån det aktuella djupet. Kameran sparar dessutom en särskild fil där du alltid kan få reda på djupet och vid vilken temperatur som bilden eller videon togs vid.

Paralenz Dive Camera

Kameran levereras i ett robust etui, och det ingår olika monteringsbeslag.

Kameran tar stillbilder med en upplösning på 8,0 megapixel, och spelar in video i 4K. Du kan kolla stillbilder och videoklipp på mobilen via en gratisapp som finns till både Android och iOS. Paralenz Dive Camera kostar 6250 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av