Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD

Tamron-objektivet är det lättaste bland telezoomobjektiv med en räckvidd som når upp till 300 mm för spegellösa systemkameror med fullformatssensor.

© Tamron

Tamron lanserar världens lättaste telezoomobjektiv i höst

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD är ett nytt telezoomobjektiv till Sonys spegellösa systemkameror med fullformatssensor och E-fattning.

4 augusti 2020 av Christian Trant

Tamron har tillverkat ett flertal telezoomobjektiv som går upp till 300 mm till DSLR-kameror, men i höst kommer den första modellen som är tillverkad för spegellösa systemkameror med fullformatssensor.

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD är tillverkat för Sonys spegellösa systemkameror med fullformatssensor och E-fattning, och objektivet ska göra det lättare att fotografera motiv som landskap, sport och djurliv.

Det ska objektivets storlek och vikt säkra. Vikten på blygsamma 545 gram och längden på 148 mm gör objektivet till det minsta och lättaste bland telezoomobjektiv som når ut till 300 mm för spegellösa systemkameror med fullformatssensor.

Objektivet har även en maximal diameter på 77 mm. 

Det nya objektivet kommer att vara tillgängligt under hösten 2020, och Tamron kommer att meddela prissättningen när lanseringsdatumet närmar sig.

> Läs också: Ska jag välja en spegellös systemkamera eller DSLR?

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av