Canon PIXMA PRO-200

Nya Canon PIXMA PRO-200 har inbyggt wifi, så att du kan skriva ut trådlöst – även från surfplattor och mobiler.

Bättre färger i A3+-skrivaren Canon PIXMA PRO-200

Canon har lanserat den nya A3+-skrivaren Canon PIXMA PRO-200 som är mindre än föregångaren, men återger en större färgrymd i bilderna.

Det ser fantastiskt ut när dina bästa bilder kommer ut i stort format, och nu lanserar Canon en ny skrivare till entusiaster som vill skriva ut sina bilder i det stora A3+-formatet på 32,9 x 48,3 cm.

Nya Canon PIXMA PRO-200 har åtta bläckpatroner, och jämfört med föregångaren Canon PIXMA PRO-100S har den nya modellen fått ett nytt bläcksystem som sägs återge en större färgrymd i rött, blått och svart.

>Läs också: 9 tips som gör dig till en ännu bättre fotograf

Skrivaren kan användas med flera olika papperstyper – både tjocka fine-art-typer och på vanligare, glansiga papperstyper. Den nye A3+-skrivaren har för övrigt gjorts 15 procent mindre än föregångaren.

Programvara till Lightroom och Photoshop

Tillsammans med skrivaren får du Canons programvara där du kan anpassa bilder från skärm till utskrift. Programmet kan också användas som plugin till Photoshop och Lightroom.

En smart funktion är att Canon PIXMA PRO-200 själv rätar upp papperet om det ligger lite snett. Dessutom kan skärmen på tre tum visa QR-koder för beställning av bläck samt felkoder. Det är bara att skanna dem med mobilen, så kan du genast beställa nödvändigt material eller läsa vad som har gått fel.

A3+-skrivaren kommer ut i butikerna i november och har ett rekommenderat pris på 5590 kronor.

>Bara för prenumeranter: Se hur du får mycket finare bilder i Lightroom i videoskolan "Bli ett ess på Lightroom".

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av