Fina erbjudanden på Black Friday

Fina erbjudanden på Black Friday

Det amerikanska fenomenet med rea och köpfest på Black Friday har nu slagit igenom på bred front även här, med massor av erbjudanden för alla prylgalningar.

25 november 2016

Är du på jakt efter årets julklappar eller bara vill göra en bra affär finns det all anledning att hala fram betalkortet ur plånboken i dag.

Med anledning av Black Friday finns det nämligen gott om bra erbjudande på webben och ute i butikerna.

Den amerikanska traditionen ger störst rabatter i USA, så om du verkligen vill komma billigt undan ska du särskilt kolla efter programvara. Men även här i Sverige har många handlare hakat på, och vi listar en rad intressanta erbjudanden som du kan ta en titt på:

Program:

Adobe har 20 procents rabatt på Creative Cloud-paketet, och om du studerar kan du få hela 73 procents rabatt. Även Elements 15 kan köpas på rea – här sparar du 35 procent. Se mer på http://www.adobe.com/se/products/special-offers.html

Även Corel säljer program billigare än vanligt. Här kan du spara mellan 30 och 35 procent på PaintShop Pro X9. Se mer på http://www.paintshoppro.com/en/special-offers/.

Här kan du spara på utrustningen

Scandinavian Photo har en rad olika erbjudanden, med fri frakt från webbutiken, 20 procents rabatt på tillbehör och nedsatta priser på ett flertal olika kameror och objektiv. https://www.scandinavianphoto.se/tema/1015551599/black-friday

Även Japan Photo har en rad olika erbjudanden på kamerautrustning: http://www.japanphoto.se/kameror.

På Cyberphoto hittar man inte bara nedsatta priser på kamerautrustning, utan även massor av erbjudanden på kläder och tillbehör för jakt och friluftsliv: https://www.cyberphoto.se/black-friday

Den tyska elektronikkedjan Media Markt hakar också på med ett digert utbud av erbjudanden: http://tinyurl.com/js3aw56

Tänk som alltid på att kolla upp erbjudandet. Vissa försäljningsställen kan få för sig att blåsa upp före-priserna, så att erbjudandet ser fördelaktigare ut än vad de egentligen är.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av