Photoshop-video

Bland annat visar vi hur du enkelt kan ändra penselstorleken i Photoshop.

© Bonnier Digital FOTO

Nya knep gör dig snabbare i Photoshop

Nu har vi lagt upp nya videor i Fördelszonen. Här kan du lära dig nya knep som gör dig effektivare i Photoshop, och så visar vi hur du kan göra Lightroom personligare.

Om du prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan du nu bli ännu bättre på bildbehandling och få nya fototips. Vi har nämligen lagt upp en handfull nya videor i Fördelszonen.

Du får bland annat sex knep som du kan dra nytta av för att jobba ännu snabbare i Photoshop när du t.ex. klonar, markerar och arbetar med penslar. Med hjälp av våra knep slipper du bland annat att byta verktyg, öppna små menyer och så vidare.

Personanpassa Lightroom

Du kan även se hur du kan göra Lightrooms användargränssnitt personligare. Du kan nämligen ändra teckensnitt och färger på viktiga menypunkter samt visa ditt namn med valfri texttyp i användargränssnittet.

Om du vill bli bättre på att fotografera får du också tips för landskapsbilder, och så visar vi hur du rätar upp sneda linjer på t.ex. byggnader i Lightroom och lägger in en snygg ljuseffekt i bilderna i Photoshop Elements.

I Fördelszonen kan du också ladda ned ett nytt funktionsmakro som du kan använda i Photoshop. Här kan du med ett enda klick ge bilden en snygg svartvit retroeffekt. Det finns även nya testbilder från recenserade kameror och objektiv, och du kan se allt nytt innehåll här.

Just nu kan du få full åtkomst till Fördelszonen med 1 nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 29 kronor. Läs mer om erbjudandet här. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av