Leta fram din bästa bild som passar till temat
© Guillermo Sánchez / Unsplash

Månadens bild

Var med i Bonnier Digital FOTOs fototävling. De bästa bilderna publiceras i tidningen.

25 juli 2023

Varje månad har du möjlighet att vara med i vår fototävling på Bonnier Digital FOTO.

Tidningens experter väljer ut de bästa av de insända bilderna, och dessa publiceras sedan i tidningen Bonnier Digital FOTO. 

Numera får månadens bästa bild också en stämpel där det framgår att bilden i fråga är den bästa läsarbilden i det aktuella numret av tidningen.

Vi visar även regelbundet upp bilder från tävlingen på vår Facebook-sida, där vi också gärna använder dem som omslagsbild - och på Instagram.

> Här kan du se de senaste vinnarbilderna

Så kan du vara med: 

Du kan ladda upp din bästa bild nedan. 

Den måste vara i hög upplösning om vi ska kunna använda den i tidningen. Däremot kan du få problem med att ladda upp bilder som är större än 8 MB.

Du behöver också skriva ett par ord om bilden för att vi ska kunna ta med den i tidningen. Skriv t.ex. var du tog bilden, hur du gick tillväga och varför du valde just det här motivet. 

Du kan delta med upp till tre bilder varje månad, och du kan också dela dina favoriter på Facebook.

Villkor för deltagande i fototävlingen:

  • Genom att delta i tävlingen bekräftar du att du har rättigheterna till de insända bilderna.
  • När du laddar upp en bild till tävlingen ger du oss samtidigt tillstånd att publicera den i Bonnier Digital FOTOs tryckta tidningar i Norden, på webbplatser, sociala medier och för marknadsföring av Bonnier Digital FOTO – naturligtvis med fotografen angiven som upphovsman.
  • Du ger endast Bonnier Digital FOTO nyttjanderätt till bilderna. Du behöver alltså inte frånsäga dig upphovsrättigheterna till bilderna när du deltar.
  • Bonnier Digital FOTO förbehåller sig rätten att avlägsna bilder som kan framstå som stötande, opassande eller obehagliga.
  • Om en eller flera personer kan identifieras i en bild, är det fotografens ansvar att se till att dessa personer har godkänt att bilden skickas in till tävlingen och att bilden får användas av Bonnier Digital FOTO.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av