Man tittar på datorskärm

Nu kan du snart ladda ner massor från Fördelszonen, men bara under en kort period.

Missa inte detta! Vi låser upp 35 av de mest populära sakerna i Fördelszonen

Torsdagen den 8 december 2022 tar vi bort spärren på det mest populära innehållet i Fördelszonen, så att du fritt kan hämta e-böcker, hjälpguider och se videor.

1 december 2022 av Kristoffer Engbo

Fördelszonen är vårt digitala universum för prenumeranter på Bonnier Digital FOTO, där du kan hämta massor av e-böcker, fickguider och program och se massor av videor på svenska om bildbehandling och kamerateknik. Innehållet brukar vara låst, så att man måste logga in och vara prenumerant för att se och ladda ner det.

Nu låser vi dock snart upp en massa populärt innehåll under en kort period. Från torsdagen den 8 december klockan 10.00 kan du ladda ner bland annat e-böcker och se massor av videor. Du har hela helgen på dig att titta runt i Fördelszonen innan vi stänger igen måndag morgon den 12 december 2022.

>Läs även: Därför bör du känna till de här 5 brännvidderna

När vi låser upp kan du helt enkelt besöka Fördelszonen och ta för dig – du behöver varken logga in, registrera dig eller skapa ett konto.

Du kommer bland annat kunna ladda ner några av våra populära fickguider. Det finns till exempel fickguider till alla stora kameramärken med de viktigaste inställningarna.

Fickguide till Sony

Fickguiderna är gjorda så att du själv kan skriva ut dem, klippa ut dem och stoppa dem i fotoväskan eller plånboken.

Vi gör ett antal av våra e-böcker tillgängliga. Du kommer bland annat att kunna ladda ner vår kompletta nybörjarguide som hjälper dig med allt det grundläggande för fotografer. Det finns även e-böcker som gör dig bättre på bildbehandling, hjälper dig att ta bättre bilder med mobilen och mycket mer.

E-bok med tips på hur man får ut det bästa av mobilkameran

Du kommer bland annat att kunna ladda ner vår e-bok med tips på hur du tar snygga bilder med mobilen.

I Fördelszonen hittar du massor av videor om bildbehandling, kamerateknik och annat inspirerande innehåll, och från och med den 8 december kan du till exempel se hela Kameraskolan, som består av nio moduler där vi går igenom knappar och funktioner i din kamera.

Vi ses torsdagen den 8 december!

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av