Fördelszonen

I Fördelszonen hittar du massor av kursvideor, genvägar till bildbehandling, testfoton och mycket mer.

© Bonnier Digital FOTO

Få ut det bästa av Fördelszonen

Vi har lanserat en ny och kraftigt förbättrad version av Fördelszonen. Här kan du se hur du utnyttjar allt det spännande innehållet som gör dig till en bättre fotograf.

21 november 2017 av Kristoffer Engbo

Vi har uppdaterat vårt digitala universum i Fördelszonen med ett nytt utseende, mer innehåll och fler möjligheter. Nu är det mycket lättare att hitta innehållet du söker, och här kan du se hur du använder Fördelszonen.

I Fördelszonen hittar du massor av videokurser i bildbehandling, och vi har startat nya videoserier, t.ex. Tipshörnan. Där utgår vi från läsarnas bilder och berättar hur de togs och vad som eventuellt kan förbättras i jakten på den perfekta bilden.

Vi ger även rekommendationer om bra fotoappar till mobilen och surfplattan, och du kan se testbilder från recenserade kameror. Våra experter har dessutom gjort funktionsmakron och förinställningar till Photoshop och Lightroom, så att du kan använda våra redigeringar på dina bilder med några få musklick.

Fördelszonen ingår vid en prenumeration på Bonnier Digital FOTO. Alla kan läsa inslagen i Fördelszonen, men om du vill se videor eller ladda ner filer behöver du vara inloggad med ditt prenumerationsnummer eller en tidningskod som du hittar i tidningen. 

> Få full koll på Photoshop och Lightroom med vår kursbok, Photoshopskolan. Just nu får du boken samt 2 nummer av tidningen Bonnier Digital FOTO direkt i brevlådan för bara 49 kronor.

Innehåller uppdateras hela tiden, så att du får en jämn ström av nya videor, testbilder och mycket annat.

Startsidan

På Fördelszonens startsida hittar du det senaste innehållet samt speciella videor, guider och annat som vi har valt ut. I menyraden ovanför kan du gå direkt till Funktionsmakron & förinställningar, Testbilder, Videor, Guider eller något annat som du är ute efter.

Sök efter innehåll

Genom att klicka på Visa allt innehåll får du fram en lista med allt som finns i Fördelszonen. Du kan naturligtvis även använda sökfältet längst upp i Fördelszonen. I menyn till vänster kan du filtrera innehållet, så att du till exempel bara ser videor om Photoshop Elements.

Innehåll från en tidning

Om du vill hitta testbilder eller exempelvis en video som vi har skrivit om i den tryckta tidningen, kan du välja tidningens nummer i fältet Visa innehåll från ett visst nummer. Då visas en lista med allt från just detta nummer av Bonnier Digital FOTO.

Hämta innehåll

Om du vill se en video eller testbilder eller ladda ner funktionsmakron och förinställningar, klickar du på knappen Hämta eller på play-knappen på en video. I vanliga fall måste du vara inloggad som prenumerant, men under en kort period efter lanseringen håller vi öppet hus så att alla kan se innehållet.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av