© Shutterstock.com

Hjälpsida för bonnierdigitalfoto.se

Här får du svar på de vanligaste frågorna om Bonnier Digital FOTOs webbplats, Prylguiden och Fördelszonen.

18 oktober 2017

Kan jag läsa innehåll på bonnierdigitalfoto.se på mobilen?

Ja, hela webbplatsen, inklusive Fördelszonen och Prylguiden, anpassar sig efter din enhet. Alltså kommer innehållet till sin rätt oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobil för att läsa.

Vad är Fördelszonen?

Fördelszonen är vår värld på nätet där våra prenumeranter hittar massor av kursvideor, program, förinställningar och makron till Lightroom och Photoshop, appar, bilder från testade kameror och mycket mer.

Vad är Prylguiden?

Vi lägger alla våra tester och recensioner av fotoutrustning i Prylguiden, så att du enkelt kan läsa om de enskilda produkterna, se vad vi har gett dem för betyg samt jämföra flera produkter med varandra. Vi uppdaterar löpande Prylguiden med nya produkter.

Hur hittar jag innehåll i Fördelszonen?

Fördelszonens ingångssida kan du direkt komma åt nytt innehåll samt intressanta videor, appar, program och annat utvalt material. Du kan även söka på ett ämne i sökfältet längst upp på sidan eller klicka på Visa allt innehåll under sökfältet, varpå du kan filtrera sökningen i en panel till vänster på skärmen genom att avmarkera olika fält, om du t.ex. bara vill se videor om Lightroom.

Om du är ute efter en viss typ av innehåll, t.ex. Makron och förinställningar, Appar eller Videor, kan du välja dem i menyfältet längst upp på sidan.

Jag kommer inte in på Fördelszonens ingångssida

Ett fåtal användare kan råka ut för att de kommer rakt in på en artikel i stället för Fördelszonens ingångssida. Det beror på ett tillfälligt fel, men du kan åtgärda det genom att tömma webbläsarens cache i webbläsarinställningarna. Hos t.ex. Google Chrome trycker du på de tre prickarna längst upp till höger och väljer Fler verktyg och Ta bort webbinformation. Ta bort alla markeringar, förutom den vid Cachelagrade bilder och filer, och klicka på Rensa webbinformation. Sedan kommer du återigen in på ingångssidan när du går till digitalfotoforalla.se/fordelszonen.

Hur kommer jag åt innehåll från Fördelszonen?

När du ska spela upp en video, ladda ner ett program, visa testbilder och liknande ska du klicka på den gröna nedladdningsknappen. I normalfallet ska du vara inloggad med en användarprofil och ett prenumerationsnummer eller en tidningskod för att få åtkomst till innehållet. Om du inte redan är inloggad kommer du att behöva logga in eller upprätta en användarprofil när du har klickat på den gröna knappen.


Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av