Få åtkomst till alla Digital FOTOs recensioner på Prylguiden

I Prylguiden finns det flera hundra recensioner av fotoutrustning. Här kan du snabbt få överblick och information när du ska köpa utrustning.

3 oktober 2016

Förutom kameror, är stativ, skrivare, väskor och objektiv bara några smakprov av allt som Digital FOTO har recenserat under årens lopp.

Alla recensionerna finns i Prylguiden, där du snabbt kan hitta dina önskade produkter och jämföra priser och specifikationer.

Du hittar Prylguiden på Digital FOTOs webbplats bonnierdigitalfoto.se genom att välja Prylguiden i menyn överst på sidan eller på test.digitalfotoforalla.se.

Jämför snabbt på mobilen

Prylguiden har en rad produktkategorier, vilket gör det enklare att få fram intressanta produkter, och när du har hittat produkterna är det enkelt att jämföra dem genom att trycka på knappen Jämför.

Man kan jämföra två till fyra produkter. Den nya versionen av Prylguiden är optimerad för användning på mobilen, så du kan snabbt kolla på recensionerna även när du är ute i kamera butiken.

Använd prissökning

När du väljer menypunkten Anpassa sökningen kommer du till en lista över de relevanta tillverkarna av den typ av produkt som du är intresserad av.

Här kan du också välja vilket prisintervall som du vill söka inom.

Till höger visas det högsta priset som en produkt i kategorin har, och till vänster det lägsta priset inom kategorin. Använd de båda skjutreglagen för att begränsa sökningen till ett visst intervall.

I vanliga fall är Prylguiden bara öppen för prenumeranter av tidningen, men under den närmaste tiden kommer den nya versionen vara öppen för alla, så skynda dig in och kolla.

I artikeln, som du som prenumererar kan ladda ner gratis, får du en detaljerad genomgång av hur du får fram rätt produkter i Prylguiden.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av