Med en före/efter-slider kan man låta en bild övergå i en annan för att visa förändringen.
Före/efter-slider

Ett mycket effektivt sätt att visa en förändring på.

© Elfsight

Gratis före/efter-sliders: Här är de 5 bästa

En före/efter-slider är ett smart sätt att visualisera en förändring i en bild. Här har vi hittat de fem bästa före/efter-sliders som är gratis.

7 september 2023 av Rasmus Elm Rasmussen

En före-och-efter-bild ger ett mycket tydligt intryck av en förändring hos en person, ett landskap eller kanske ett foto som har redigerats eller förändrats radikalt. Särskilt om man kan låta de två bilderna glida över i varandra blir förändringen lätt att se.

Detta kan du göra med en före/efter-slider. En sådan kan enkelt implementeras på din hemsida. Och de behöver inte ens kosta ett öre. Här har vi samlat 5 före/efter-sliders som är helt gratis.

1. Ultimate Before After Image Slider & Gallery
2. CommonNinja
3. Elfsight
4. CodePen

5. Twenty20 Image

1. BEAF

Med denna WordPress-plugin kan du skapa obegränsat med fotogallerier och före/efter-sliders på din webbplats. Du kan välja horisontell eller vertikal layout, och du kan skapa flera rader av före/efter-gallerier och lägga till titlar, beskrivningar och läs mer-knappar.

2. CommonNinja

Här får du sliders i form av HTML-widgets som är enkla att lägga till på din webbplats. Du kan skapa flera sliders bredvid varandra och enkelt flytta dem. Det finns stora möjligheter att anpassa designen och hantera ditt innehåll. 

På de flesta hemsidor är CommonNinja en lysande lösning om man vill ha en före/efter-slider.
CommonNinja

En flexibel och lättanvänd lösning som passar utmärkt för de flesta webbplatser.

© CommonNinja

3. Elfsight

Ett av de mest populära före/efter-reglagen och definitivt ett av de mest mångsidiga. Du kan anpassa dimensionerna, lägga till bildtext och bakgrund, bestämma hur slider-strecket ska styras och mycket mer. I gratisversionen får du dock bara ett begränsat antal visningar.

4. CodePen

En mötesplats på nätet där programmerare delar med sig av sitt arbete. Gå till CodePen.io så hittar du verktygsfält, en myriad av knappar, mallar för landningssidor och inte minst sliders. De är helt gratis och du kan ändra dem som du vill.

Här hittar du programmeringskod för många olika syften.
CodePen

En mötesplats där programmerare delar kod.

© CodePen

5. Twenty20 Image

En mångsidig wordpress-plugin som ger stor frihet att designa före/efter-sliders och är lätt att använda. Flera sliders kan integreras samtidigt på en webbplats eller i ett inlägg.  

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av