Så lätt kommer du i gång med vårt favoritprogram

Det finns otaliga program för att bearbeta bilder. Här tar vi en närmare titt på en av våra favoriter, Lightroom.

14 september 2023 av Klaus Nygaard

På Bonnier Digital FOTO använder vi många olika fotoprogram, men en av våra absoluta favoriter är Lightroom. Det är ett program som både kan hålla reda på alla dina foton och förbättra dem. Bland annat är det enkelt att hitta en specifik bild från en specifik händelse med hjälp av sökfunktionerna.

I det stora videopaketet går vi igenom alla grundläggande funktioner för att importera, organisera och justera bilder. Du får bland annat lära dig hur du sorterar din bildsamling, rensar upp och gallrar ut dubbletter och snarlika bilder och använder sökord för att göra dina bilder lättare att hitta igen.

Läs även: Se de senaste erbjudandena från Bonnier Digital FOTO här

Vi går också igenom alla viktiga justeringar som lyfter dina bilder till nya höjder. Du får bland annat se vad du ska tänka på när du justerar ljus, färg och brus.

Nedan kan du se ett avsnitt av videoskolan där vi går närmare in på ljus och färger.

Många timmars läsning och inspiration

Om du är intresserad av att se resten av videoserien kan du alltid prenumerera på Bonnier Digital FOTO. Då får du även tillgång till allt det andra, fantastiska innehållet i Fördelszonen, avdelningen på vår webbplats som endast är öppen för prenumeranter.

Där kan du ladda ner de bästa programmen för din kamera på ett säkert sätt. Och i Fördelszonen hittar du dessutom ett stort antal artiklar, guider och e-böcker som du kan läsa när du vill.

Du kan också välja att läsa i vår tidningsapp Wype. Som prenumerant kan du läsa Bonnier Digital FOTO flera årgångar tillbaka utan extra kostnad.

Därmed kan du enkelt och bekvämt ta med oss på semestern, till sommarstugan eller till parken och lära dig mer på vägen.

Just nu har vi massor av erbjudanden i butiken. Du hittar dem här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av