Nischkamera med extrem ljuskänslighet

Med Canons nya specialkamera, ME20F-SH, kan du spela in video i färg och Full HD under natten. Den har nämligen om natten. Den har nämligen iso som går upp till inte mindre än fyra miljoner.

4 augusti 2015

Spela in djur under natten, använd den till övervakning eller sikta mot stjärnorna. Det är några av de användningsområden som Canons nylanserade kompakta videokamera, ME20F-SH, med sin extremt ljuskänsliga bildsensor som går upp till ett iso-värde på fyra miljoner, lämpar sig särskilt väl för.

I dag får man som utgångspunkt använda infraröd belysning om man vill spela in video i mörker utan vare sig naturligt ljus eller konstljus. Det ger som bekant svartvita inspelningar, men med Canons nya videokamera har du nu möjlighet att spela in i nästan fullständigt mörker både i färg och i Full HD-kvalitet.

ME20F-SH har en 35 mm fullformatssensor på 2,26 megapixel som enligt Canon inte bara har en otroligt hög ljuskänslighet, utan även reducerar digitalt brus till ett minimum.

Videokameran har som en inbyggd möjlighet att man kan montera den permanent på en plats under en period, så att speciella projekt och evenemang kan dokumenteras. Alla funktioner kan dessutom övervakas och styras via fjärrkontroll.

Läs mer om CANON ME20F-SH här

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av