Så detaljerade är våra testbilder tagna med Sony A7R IV

Så detaljerade är våra testbilder tagna med Sony A7R IV

I den här video kan du se några av våra många testbilder som vi har tagit med Sony A7R IV. Kameran har en upplösning på 60 megapixel och har en så överlägsen detaljåtergivning att den redan nu är en stark kandidat för att bli årets bästa kamera.

8 oktober 2019

Vi kan inte sluta jubla över Sonys nya kamera Sony A7R IV. 

Du kan läsa vår recension av den imponerande kameran här, och nu kan du också detaljgranska de fantastiska bilderna som vi har tagit med den.

Sony A7R IV har nämligen världens finaste fullformatssensor på hela 60 megapixel.

I videon nedan utgår vi ifrån ett litet urval av de flera tusen bilderna som vi har tagit med kameran under den senaste månaden. 

Sony A7R IV imponerar – även vid action

Vi har fotograferat med både nya 600mm F4.0 som kostar lika mycket som en mindre kombibil och den något mer ekonomiskt överkomliga 200-600mm F5.6-6.3.

Vi testade bland annat kameran genom att fotografera en typ av väldigt actionfylld vattensport där deltagarna gör galna trick som rätt ofta går snett med kraschlandningar som följd. I våra bildserier tagna med tio bilder i sekunden tittar vi närmare på hur mycket action som du kan dokumentera med den hastigheten – och om tio bilder per sekund räcker.

Se videon och hör vad vi tycker här:

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av