Olympus OM-D E-M1 Mark II

Första intrycken av Olympus OM-D E-M1 Mark II

Vi håller just nu på att testa Olympus nya flaggskepp, OM-D E-M1 Mark II, och den har gjort ett fantastiskt fint första intryck.

2 januari 2017

Vi är bland de första som har fått testa Olympus nya toppmodell OM-D E-M1 II, och vi har redan hunnit ta över 1000 testbilder. Vi har bland annat testat kamerans utmärkta bildstabilisering som ger imponerande 5,5 exponeringssteg.

Olympus OM-D E-M1 II

Massor av inspiration

OM-D E-M1 Mark II är ett veritabelt ymnighetshorn av inspirerande funktioner. Vår favorit är möjligheten att ta 60 bilder i sekunden i full upplösning utan användning av autofokusfunktionen och 18 bilder per sekund med den. Men vi gillar också den så kallade Live Composite-funktionen som gör att man enkelt får perfekt exponerade bilder när man målar med ljus, eller fotograferar stjärnspår eller fyrverkerier med långa slutartider.

Imponerande sökare

Sökaren är stor, skarp och informativ. Den är faktiskt en av de bästa elektroniska sökare som vi hittills har sett, och naturligtvis kan den även ställas in på flera olika sätt med bl.a. histogram eller vattenpass.

Live Composite

Du kan snart läsa den fullständiga recensionen i tidningen och i Prylguiden. Här tittar vi bland annat närmare på bildkvaliteten vid både höga och låga ISO-värden. Medan du väntar kan du se några av våra första bilder med den imponerande systemkameran här:

Läs alla våra tester och recensioner i Prylguiden här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av