© Shutterstock

Du får en ny e-bok: Stor guide till bättre bilder med mobilen

Se hur du kan ta dina mobilbilder till nya höjder! Den här e-boken ger dig massor av tips när det gäller fotografering, utrustning och appar som även kan användas när du fotar med en vanlig kamera.

17 mars 2023 av Redaktionen

Mobiler har blivit extremt bra på att ta bilder och kan ge hög bildkvalitet om du använder kameran optimalt. I den här e-boken hjälper vi dig att få ut det bästa av telefonens kamera.

Du får tips på hur du får ännu högre bildkvalitet och hur du tar bilder där du verkligen utnyttjar den lilla kamerans möjligheter. Dessutom listar vi en rad användbara och smarta appar till mobilen som du kan använda när du planerar en fotoresa, håller på att ta bilder eller vill optimera bilderna efter fotograferingen.

E-boken har ett format som gör att du enkelt kan läsa den på mobilen, till exempel i appen Böcker på iPhone eller i Adobe Acrobat Reader, som finns för både Android och iOS. Självklart kan du även läsa e-boken på surfplattan eller datorn.

Få din e-bok här! 

Vanligtvis är e-boken endast för våra prenumeranter, men just nu kan du också få den. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret nedan, där du samtidigt anmäler dig till nyhetsbrevet.

Här är det.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av