Xperia Z3+

Xperia Z3+ är en ny toppmodell från Sony

Sony är klara med ett nytt flaggskepp bland sina smarttelefoner, och på Xperia Z3+ har bland annat frontkameran förbättrats.

28 maj 2015

På Sonys nya toppmodell Xperia Z3+ har framför allt frontkameran uppgraderats. Tidigare var upplösningen på 2,2 megapixel, men den har nu ökat till 5,0 megapixel. Frontkameran har ett objektiv som motsvarar 25 mm, så den har en relativt kraftig vidvinkel som kan fånga flera personer i en selfie.

Huvudkameran på telefonens baksida har 20,7 megapixel och en stor bildsensor som matchar den sensor som sitter i många kompaktkameror. Iso-värdena kan komma ända upp till 12 800, och objektivets ljusstyrka är på F2.0, så att man har fler möjligheter i svagt ljus. Även här motsvarar brännvidden 25 mm.

Xperia Z3+

Frontkameran spelar in video i Full HD, medan huvudkameran kan spela in i 4K, och båda kamerorna har bildstabilisering under videoinspelningar.

Telefonen har en Full HD-skärm på 5,2 tum och har utrustats med en ny åttakärnig processor med 64 bitar. Som de tidigare modellerna i Z-serien är Z3+ dessutom vatten- och dammtät, så den klarar att följa med ner på 1,5 meters djup.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av