Penna med inbyggd kamera

En kulspetspenna med inbyggd kamera ger massor av möjligheter

En kulspetspenna med inbyggd kamera kan filma och ta bilder precis när och var som helst – och dessutom är den utmärkt att skriva med.

20 oktober 2022 av Redaktionen

Här på redaktionen älskar vi att prova nya saker – särskilt när de har anknytning till foto. 

Och därför gillar vi verkligen den här nya kulspetspennan med inbyggd kamera som ger oss nya möjligheter att ta roliga bilder och filmklipp. 

Kulspetspennan är inte bara utmärkt att skriva med, den har även en videokamera som kan filma i Full HD-kvalitet och spara inspelningarna direkt på det medföljande micro SD-kortet på 32 GB.

Kameran kan dessutom användas som webbkamera om du ansluter den till datorn med en USB-kabel. 

Normalt kostar den 549 kronor, men just nu kan vår smarta kulspetspenna bli din för 0 kronor när du beställer två nummer av Bonnier Digital FOTO för 148 kronor.

Du sparar 643 kronor!

Se erbjudandet här. 

Spelar in både ljud och bild

Kulspetspennan har även en inbyggd mikrofon, så att du kan spela in samtal med exempelvis din läkare. Sedan kan du spara filmklippet med ljud och spela upp det igen när du kommer hem.

Det är praktiskt i situationer där du får en stor mängd viktig information på samma gång och sedan behöver lite stöd för minnet när du ska återberätta alltihop för familj och vänner.

Ett annat exempel kan vara om du ser något ute i naturen eller på stan som du gärna vill föreviga eller dela med andra. Då är det lätt att klicka på pennan och filma alltihop.

> Just nu kan du få den smarta kulspetspennan som gåva med två nummer av Bonnier Digital FOTO för endast 148 kronor. Se erbjudandet här

Om kulspetspennan med inbyggd kamera

  • Videoupplösning: 1 920 x 1 080 (Full HD)
  • Batteri: 180 minuter
  • Ingår: 32GB micro SD-kort, USB-kabel och 5 extra bläckpatroner

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av