Epson V850

Skanna foton i skyhög kvalitet

Epsons nya skannrar Perfection V850 Pro och Perfection V800 Photo plockar fram detaljer ur till och med de mörkaste områdena hos dina foton och diabilder.

29 september 2014

Med de två nya flatbäddsskannrarna Perfection V850 Pro och Perfection V800 Photo från Epson kan du skanna både dina foton och diabilder i mycket hög kvalitet. Bilderna ordnas med en upplösning på 4800 dpi, medan diabilder och negativ läses in med 6400 dpi.

Båda skannrarna vänder sig till krävande entusiaster och kan till och med skanna in analog film i mellanformat samt stor film på fem gånger fyra tum. Skannrarna har ett högt tonomfång på 4.0 Dmax, vilket i synnerhet gör det möjligt att plocka fram fler detaljer ur mörka partier än vanligt.

Båda modellerna är försedda med Digital ICE-tekniken för att automatiskt avlägsna damm, hår, repor och andra störande element från både film, diabilder och foton. Readyscan LED-teknik innebär att det knappt behövs någon uppvärmningstid, och så innebär den låga temperaturen från LED-lampan att man kan till och med kan skanna de allra ömtåligaste originalen. Båda modellerna kommer till butikerna under oktober.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av