Samsung 800P

Den här ramen är späckad med funktioner som Bluetooth, video och stort minne. Dessvärre saknas ett par viktiga inställningsmöjligheter.

27 oktober 2010

Den här bildramen har ett minne på två gigabyte och en massa funktioner. Dessutom är den snygg i bokhyllan trots en framträdande sockel. Fördelen med denna är att ramen står stabilt och att själva skärmen blir mycket tunn. Knapparna är inbyggda i sockeln och tänds bara när man rör vid ytan. Det ingår också en bra fjärrkontroll med stora och tydliga knappar, och som har genvägar till de viktigaste funktionerna. Justering av ljud- och ljusstyrka kräver att man håller in knappen länge innan man får någon effekter eftersom skjutreglagen på skärmen går alltför långsamt. Upplösningen på den åtta tum stora skärmen är på 800x480 pixlar och det räcker för att detaljerna ska bli tydliga. Skärmen är inte av den matta typen, så ljuset reflekteras.

Slutsats Ramen kan användas som extra skärm, och Bluetooth är bra när man vill överföra bilder från en smartphone. Tyvärr är det reflexer i skärmen och vi saknar justeringsmöjligheter av kontrast och färger. 75 %

Läs mer Läs HELA testet i Digital Foto för alla nr. 16 som finns i butik nu.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av