Extrem zoom från Sigma

Du får en häftig telezoom och hög kvalitet med de nya Sigma-objektiven 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM som kan köpas i två skräddarsydda versioner.

3 oktober 2014

Man kan verkligen komma nära händelsernas centrum med de nya Sigma-objektiven 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM som finns i två versioner. Den ena har ändelsen S som står for Sport, medan den andra har beteckningen C för Contemporary och är mer avsedd för allroundfotografering.

Sportversionen har något högre optisk kvalitet och är robustare, medan C-versionen är kompaktare och lättare att bära med sig. Båda modellerna är dock vädertätade och har en förbättrad bildstabilisering som ger en mjukare panorering efter rörliga motiv som racerbilar eller fåglar i flykt.

Ännu bättre autofokus Sigma 150-600mm F5.0-6.3 DG OS HSM kan i båda versionerna låsa zoomen till en bestämd brännvidd, och man kan efterjustera fokus manuellt även om autofokusfunktionen är aktiverad. Objektiven har naturligtvis också Sigma ljudlösa fokusmotor HSM som till och med har fått ännu bättre autofokus. S-modellen finns till Canon, Nikon och Sigma och har ett rekommenderat pris på 16 999 kronor, medan C-versionen även finns till Sony. Priset på det sistnämnda objektivet har ännu ej offentliggjorts.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av