Stortest av fotoväskor

När man ska på fotoutflykt ljumma vårdagar brukar det räcka att ta med kameran, en extra optik och tillbehör. Här är en kompakt väska idealisk. Vi har testat åtta läckra fotoväskor som alla går att slänga över axeln i en handvändning.

17 maj 2014

Ju mer fotoutrustning man skaffar sig genom åren, desto mer plats tar alla prylarna i fotoväskan. Många fotoentusiaster känner säkert till lyxproblemet att man en dag måste välja vilkan utrustning man ska ta med sig när man ger sig iväg på en kortare fotoutflykt.

Det bästa sättet att säkerställa att man inte kommer iväg med alltför mycket och alltför tung utrustning är att investera i en bra och kompakt fotoväska som man kan hänga över axeln. Axelväskorna brukar vara mindre än de traditionella ryggsäckarna, varför de givetvis inte heller är lika rymliga som dessa. Men även de mest kompakta axelväskorna rymmer utan problem en spegelreflexkamera och ett eller två objektiv, vilket brukar vara alldeles lagom om man till exempel ger sig ut på en heldagsutflykt till skogen eller stranden.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av