Stentuffa väskor

F-stop uppdaterar sitt sortiment med en serie stenhårda väskor som kan skydda utrustningen mot hårda klippor och blöta oväder.

30 juni 2015

Naturfotografer som ofta rör sig i de ogästvänliga miljöerna i bergen får nu lite extra omtanke från F-stop som uppdaterar sin serie Mountain. Väskorna har blivit vattentätare, robustare och så har de fått fler färger och modeller.

Serien består nu av fem väskor, från den lilla Lotus på 32 liter till en stor grej på 80 liter, som går under namnet Shinn. Den sistnämnda väskan är helt ny, och det är även väskorna Anja på 40 liter och Sukha på 70 liter, medan väskan Tilopa på 50 liter har uppgraderats.

f-stop Anja

Gemensamt för dem alla är att de är tillverkade av slitstarkare material som även är vattentäta, så att man inte behöver använda överdrag, och att man själv kan bestämma inredningen så att den passar optimalt till ens utrustning. Det har tillkommit sidofickor för bl.a. vattenflaska, och bäranordningen har också uppgraderats. Serien finns nu i de fyra färgerna blått, beige, svart och orange.

Priserna börjar vid ca 1800 kronor för den lilla Lotus-väskan och går upp till ca 3600 för Shinn.

f-Stop Anja

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av