Nya fotoryggsäckar från Lowepro

Lowepro lanserar två nya ryggsäckar i Fastpack-serien. Det är Fastpack 150 AW II och Fastpack 250 AW II. Båda ryggsäckarna har designats för folk på resa, som behöver rejält skydd för kamerautrustningen.

Lowepros två nya fotoryggsäckar för fotofolk i farten har inbyggt regnskydd samt remmar för att fästa ryggsäcken ovanpå t.ex. en resväska. På ryggsäckens utsidor sitter fickor och spännen för t.ex. vattenflaskor och stativ. Den minsta modellen är Fastpack 150 AW II som har plats för en spegelreflex med objektiv, ett till två extra objektiv eller blixtar en dator upp till 11 tum plus en iPad. Dessutom finns det flera mindre utrymmen med plats för t.ex. en större smarttelefon, hörlurar eller hårddiskar. Fastpack 150 AW II kostar 1249 kronor.

Den största av de två modellerna är Fastpack 250 AW II. Den har plats för en spegelreflex med objektiv, två till tre extra objektiv eller blixtar, en dator på upp till 15 tum och en iPad. Dessutom har väskan flera mindre utrymmen med plats för t.ex. er der flere mindre rum med plats för en större smarttelefon, hörlurar eller hårddiskar. Fastpack 250 AW II kostar 1599 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av