Stort test av billiga skrivare

För långt under 2 000 kronor får du idag en trådlös skrivare som kan skanna, kopiera, och skriva ut direkt från din mobiltelefon. Aldrig tidigare har man fått så många funktioner och en så bra bildkvalitet för så lite pengar.

28 september 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om de billiga skrivarna.

Nio av tio sålda skrivare på den nordiska marknaden är multiskrivare. Det är ganska logiskt, då själva utskriftstekniken ofta är samma som i vanliga skrivare, men man får skanner och kopiator på köpet. Jämfört med för bara några år sen har i stort sett alla multiskrivare idag inbyggt trådlöst nätverk. Det innebär att hela familjen enkelt kan dela samma skrivare utan att behöva strula med meterlånga irriterande sladdhärvor längs hemmets golvlister.

Och tillverkarna har också hoppat på det mobila tåget, så via ett trådlöst nätverk kan man skriva ut bilder direkt från sin smarttelefon eller pekdator. Det kräver bara att man installerar tillverkarens gratis-app på den mobila enheten. Den kan man hämta via Apples App Store eller via Google Play om man har en Android-enhet.

Våra testkriterier var denna gång att testdeltagarna inte fick kosta mer än 2 500 kronor, men priserna på multiskrivare har sjunkit så drastiskt att den dyraste testdeltagaren bara kostar 1 995 kronor. Faktiskt kan man idag få en alldeles utmärkt multiskrivare för strax över tusen kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av