Ny drönare: DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 spelar in video i HDR med sin inbyggda Quad Bayer-bildsensor. HDR-tekniken används för att åstadkomma mer realistiska bilder.

© DJI

DJI Mavic Air 2: Perfekt för hobbyfotografen

DJI har lanserat kameradrönaren Mavic Air 2 som har förbättrats på flera punkter jämfört med föregångaren. Den har bland annat bäst batteritid i hela Mavic-serien.

Kameran på Mavic Air 2 gör det möjligt att spela in i 4K-videokvalitet med hela 60 bilder i sekunden och ta stillbilder med 48 megapixel.

Du kan även spela in video i slowmotion, och intelligent, inbyggd teknik bidrar till att analysera ljusförhållandena. Det ger betydligt färre under- och överexponerade bilder.

Den 3-axlade gimbalen minimerar förekomsten av skakningar och vibrationer under flygningen, även vid små förändringar i väder- och vindförhållandena.

Drönaren styrs via mobil och fjärrkontroll, och så har Mavic Air 2 en smart sensor som kan upptäcka hinder som ligger i vägen för flygningen. 

Mavic Air 2-drönaren

Mavic Air 2 väger 570 gram.

© DJI

Det har blivit enklare att flyga med drönare

Den nya drönaren har en förbättrad räckvidd, en längre batteritid på upp till 34 minuter per laddning samt en lång rad nya funktioner för video och stillbilder.

Dessutom har DJI gjort drönaren intelligentare, så att den nu är lättare att manövrera. Detta gör den till ett seriöst val för hobbyfotografer som vill ta fina stillbilder eller spela in video från luften.

Drönaren har även något som DJI kallar för AirSense-teknik som innebär att den kan ta emot signaler från andra drönare, helikoptrar och flygplan när de kommer nära. 

Drönaren går att fälla ihop så att måtten blir 180 x 97 x 84 mm.

© DJI

Beställ din drönare i dag

Om du vill köpa den nya drönaren, kan du beställa den redan i dag. 

Drönaren finns i två versioner: ett standardpaket med Mavic Air 2, ett batteri, fjärrkontroll och alla nödvändiga sladdar och kablar för 9599 kronor. 

Du kan även välja Fly More Combo-paketet med allt från standardpaketet samt en axelremsväska, ND-filter, laddstation och tre batterier för totalt 11 999 kronor.


Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av