Kameraryggsäck för fotografer.

Just nu kan Bonnier Digital FOTOs pop up-fotoryggsäck bli din när du beställer 5 nummer av Bonnier Digital FOTO för 248 kronor inkl. leverans. 

© Bonnier Digital FOTO

Därför ska du ha en pop up-fotoryggsäck

Med Bonnier Digital FOTOs pop up-fotoryggsäck får du både en vanlig fotoväska som du kan använda till vardags och en smart ryggsäck som passar perfekt på utflykten.

9 februari 2023 av Redaktionen

Här på redaktionen älskar vi fotoväskor. Bra fotoväskor, väl att märka. Tyvärr kan det ibland vara svårt att hitta en väska som täcker alla ens behov – särskilt om den samtidigt ska ha ett bra pris. Men nu har vi hittat en lösning. 

Bonnier Digital FOTOs nya pop up-fotoryggsäck ger dig det bästa av flera världar. 

Vid första anblicken ser den ut som en liten förvaringslåda på 7 liter som enkelt får plats i resväskan. Den rymmer din kamera, ett par objektiv och tillbehör såsom laddare, batterier och kablar.

Men en stor ryggsäck på 13 liter med bekväma axelremmar kommer fram när du öppnar den översta dragkedjan. 

Nu ligger din utrustning väl skyddad längst ner, samtidigt som du har gott om plats för jacka, matsäck och mycket mer ovanpå. Det är bara att ge sig ut på jakt efter dagens motiv och upplevelser. Du får alltså två väskor i en med massor av smarta detaljer, som t.ex. stöldskydd.

En sådan ryggsäck kan ofta kosta många hundra eller till och med tusen kronor, men just nu kan vår geniala pop up-ryggsäck bli din för 0 kronor. Vi är helt tokiga i den på redaktionen, och du får den genom att beställa fem nummer av Bonnier Digital FOTO för 248 kronor.

Du sparar 1 197 kronor!

Se erbjudandet här

Väskan kan även användas som en helt vanlig fotoväska, med säkra fack för alla dina saker. 

Detta får du också med Bonnier Digital FOTOs pop up-ryggsäck

  1. Vattentät nedre del i kraftig PU med plats för fotoutrustning
  2. Övre del i vattentät 210D PU med axelremmar
  3. Axelrem med extra justering
  4. Vattenavvisande dragkedjor med färgkodning
  5. Dolt fack för exempelvis Airtag/stöldskydd

När väskan är utfälld ser den ut som en vanlig ryggsäck, men den nedre delen är lika vadderad och säker som de bästa fotoväskorna på marknaden. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av