Just nu kan kikaren med smart fokusering bli din för 0 kronor, när du beställer två nummer av Bonnier Digital FOTO för 148 kronor inkl. leverans. © Bonnier Digital FOTO

Därför är en kikare med smart fokusering perfekt för din fotoväska

Bonnier Digital FOTOs kikare med smart fokusering är perfekt för att hitta små detaljer vid horisonten som inte syns för blotta ögat när du är ute och tar bilder. Här förklarar vi varför du ska skaffa dig en!

18 augusti 2022 av Redaktionen

Här på redaktionen älskar vi att fånga små detaljer i våra bilder. Storslagna landskapsbilder är alltid vackra, men det är först när vi börjar arbeta med detaljerna som vi verkligen blir ett med naturen. 

En sak som kan hjälpa oss med detta är den nya läckra kikaren, som har väckt stor entusiasm på redaktionen

En kikare är oumbärlig för naturfotografen, eftersom man kan upptäcka bra motiv på långt håll och på så sätt lättare hittar de bästa ställena att stå på. 

Bra kikare kan ofta kosta flera hundra kronor, och de kan vara svåra att ställa in rätt, men just nu kan vår praktiska kikare med smart fokusering bli din för 0 kronor när du beställer två nummer av Bonnier Digital FOTO för 148 kronor. Här på redaktionen är vi helt tokiga i kikaren!

Du sparar 643 kronor!

Se erbjudandet här. 


Kikare med smart fokusering

Det har aldrig varit enklare att upptäcka bra motiv på långt håll. 

© Bonnier Digital FOTO

Det här får du med Bonnier Digital FOTOs kikare med smart fokusering 

Bonnier Digital FOTOs kikare med smart fokusering gör det enklare att upptäcka bra motiv som exempelvis fåglar på långt håll. 

Den speciella, smarta fokuseringen gör att kikaren alltid återger motivet helt skarpt – oavsett om det är nära eller långt bort. Du behöver alltså inte krångla med knappar eller inställningar. Bonnier Digital FOTOs kikare med smart fokusering gör allt arbete åt dig.

Vad kan den göra?

  1. Den speciella, smarta fokuseringen ser till att kikaren alltid återger motivet helt skarpt.
  2. Kikaren passar alla ansiktsformer och ögon, den förstorar 8x så att du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon inte klarar utan hjälp.
  3. Den har en objektivdiameter på 40 mm, vilket gör den så ljusstark att den även kan användas i gryning och skymning.
  4. Den har en snygg och kompakt design som gör att kikaren enkelt får plats i kameraväskan. Dessutom medföljer en liten väska, rem och linsskydd.

Vill du lägga beslag på kikaren med smart fokusering?

Då ska du slå till nu! Du får den nämligen för 0 kronor just nu, när du beställer två nummer av Bonnier Digital FOTO för 148 kronor inklusive leverans. Du får även tillgång till vårt onlineuniversum Fördelszonen, där du hittar massor av e-böcker, guider, programvara, temapaket och videoinnehåll.

Skaffa en kikare med smart fokusering här!

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av