Backup med Ashampoo Pro 15

Ashampoo Backup Pro 15 är ett bra backupprogram för fotografer, bland annat för att det är lätt att spara många stora bildfiler.

© Shutterstock

Nytt nummer: Hämta ditt eget användarvänliga backupprogram

Många tycker att säkerhetskopiering bara är krångligt, men nu ändrar vi på det. I Bonnier Digital FOTO nr 14/2022 kan du läsa allt om Ashampoo Backup Pro 15, som du kan ladda ner från Fördelszonen.

29 augusti 2022 av Redaktionen

Varje fotograf bör ha minst en uppdaterad säkerhetskopia av sina bilder – om olyckan skulle vara framme och alla foton försvinner. 

I Fördelszonen får du just nu en fullversion av programmet Ashampoo Backup Pro 15, och i Bonnier Digital FOTO nr 14/2022 visar vi hur enkelt du kommer igång.

Skapa vackrare landskapsbilder med filter

Med optiska filter framför objektivet kan du förbättra dina foton och få mycket högre kvalitet än genom bildbehandling. 

Lär mer i Bonnier Digital FOTO nr 14/2022, se hur du får starkare färger, bättre exponeringar och snygga effekter.

Solnedgång.

Det finns många olika filter som du kan sätta på objektivet. ND-filtret gör det möjligt att fotografera med längre slutartider i dagsljus, så att du till exempel kan göra vattnet oskarpt i solnedgången, som här. 

© Shutterstock

Far och son på fantastiska fotoresor

När Tommy och David Jervidal för 13 år sedan drabbades av en outhärdlig förlust och en stor sorg, öppnades samtidigt en dörr på glänt. Det blev början på en oändlig, generationsöverskridande resa med kameran i centrum.

Idag har Tommy och David gjort många fotoresor tillsammans. Se deras fantastiska bilder och läs den livsbejakande historien om far och son.

Tommy och David Jervidal

Tommy och David har gjort över åtta fotoresor tillsammans. Tillsammans har de tagit många snygga bilder.

© Tommy och David Jervidal

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av