Få koll på kameran med vår videoskola

Din kamera är fullpackad med avancerade funktioner och inställningar, och i serien Kameraskolan får du lära dig att utnyttja dess fulla potential en gång för alla.

Nyare kameror har massor av smarta funktioner, men de flesta vet inte hur man använder alla. Och det är synd, för om du känner till funktionerna kan du ta bättre bilder.

I videoserien Kameraskolan visar vi dig hur du använder alla de viktiga funktionerna. Därmed får du inte bara bilder med bättre ljus, klarare färger och vassare skärpa, utan du kommer också att kunna använda kameran snabbare så att du inte missar viktiga motiv.

I Kameraskolan får du mer än 50 videor som var och en fokuserar på en särskild funktion. Vi har delat in dem i nio moduler med övergripande teman. I videorna i den första modulen går vi igenom knappar och funktioner hos de stora kameramärkena, och under hela kameraskolan visar vi även funktionerna hos de olika märkena. Så oavsett om du använder Canon, Fujifilm, Nikon eller något annat märke, så riktar sig skolan till dig.

Nedan kan du se ett avsnitt från Kameraskolan där vi berättar om bländarprioritet.

Kameraskolan

Du kan se hela Kameraskolan i Fördelszonen här.

Många timmars läsning och inspiration

Om du vill se resten av videoserien kan du alltid starta en prenumeration på Bonnier Digital FOTO. Då får du även tillgång till allt det andra fantastiska innehållet i Fördelszonen, som är vår omfattande, låsta avdelning på webben – endast öppen för prenumeranter.

Där kan du ladda ner de bästa programmen för din kamera på ett säkert sätt. Och i Fördelszonen hittar du dessutom ett stort antal artiklar, guider och e-böcker som du kan läsa när du vill.

Du kan också välja att läsa i vår tidningsapp Wype. Som prenumerant kan du läsa Bonnier Digital FOTO flera årgångar tillbaka utan extra kostnad.

Därmed kan du enkelt och bekvämt ta med oss på semestern, till sommarstugan eller till parken och lära dig mer på vägen.

Just nu har vi massor av erbjudanden i webbshoppen. Du hittar dem här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av