© Shutterstock

Här är allt du behöver veta för att komma i gång med att fotografera

I e-boken ”Bli en bättre fotograf – komplett nybörjarguide” lotsar vi dig genom val av utrustning och går igenom alla de viktigaste kamerainställningarna som ger dig snyggare och skarpare bilder.

16 september 2023 av Kristoffer Engbo

Med e-boken ”Bli en bättre fotograf – Komplett nybörjarguide”, skriven av experterna på Bonnier Digital FOTO, får du allt du behöver för att ta fantastiska bilder.

I e-boken hjälper vi dig att välja rätt fotoutrustning, inklusive kamera, stativ och bildbehandlingsprogram, och vi går igenom de tre faktorer som påverkar exponeringen: bländare, slutartid och ISO.

Du får även en översikt över kamerans viktigaste knappar, och vi hjälper dig att välja rätt tagningsprogram beroende på vad du fotograferar. Vi går också igenom brännvidder och fokusmetoder för att du ska ta skarpare bilder.

Nedan kan du ladda ner ett smakprov med en översikt över e-bokens innehåll samt avsnittet där vi förklarar hur du använder programmet Slutartidsprioritet i kameran.

E-boken ”Bli en bättre fotograf – komplett nybörjarguide” är anpassad så att du kan läsa den i mobilen utan att behöva zooma. Det finns också inbyggd navigering så att du enkelt kan hoppa runt mellan kapitlen. E-boken har 104 sidor.

Du kan ladda ner e-boken i Fördelszonen här.

Många timmars läsning och inspiration

Om du vill se mer från vår omfattande webbplats, kan du alltid prenumerera på Bonnier Digital FOTO. Då får du även tillgång till allt det andra, fantastiska innehållet i Fördelszonen, avdelningen på vår webbplats som endast är öppen för prenumeranter.

Där kan du ladda ner de bästa programmen för din kamera på ett säkert sätt. Och i Fördelszonen hittar du dessutom ett stort antal artiklar, guider och e-böcker som du kan läsa när du vill.

Du kan också välja att läsa i vår tidningsapp Wype. Som prenumerant kan du läsa Bonnier Digital FOTO flera årgångar tillbaka utan extra kostnad.

Därmed kan du enkelt och bekvämt ta med oss på semestern, till sommarstugan eller till parken och lära dig mer på vägen.

Just nu har vi massor av erbjudanden i webbshoppen. Du hittar dem här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av