Spännande läsarresa med stjärnfotograf

Du har fortfarande möjlighet att följa med på en exklusiv fotosafari till Tanzania, där en av världens bästa naturfotografer är med och undervisar. DIGITAL FOTO för alla kan till och med erbjuda en rejäl rabatt, men skynda dig, för det återstår bara ett fåtal platser.

12 augusti 2013

En fotosafari bland de vilda djuren i Afrikas vackra natur hör till de största upplevelser som en fotograf kan få, och om du inte vill gå miste om den är detta ett utmärkt tillfälle att slå till. Men skynda dig, för det finns bara fyra platser kvar på vår safariresa till Tanzania i oktober. Inte nog med att du får resa till en massa spännande platser, utan du får även kvalificerad fotoundervisning. Med på resan är nämligen den prisbelönta naturfotografen Steve Bloom som har tagit några av de mest kända bilderna av den afrikanska faunan. Under resan håller han bland annat föredrag och kommer med handfasta tips.

Resan äger rum den 17–25 oktober 2013. Efter ankomst till Tanzania bor vi på hotell i staden Moshi, varifrån man kan se Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Sedan bor vi i exklusiva tältläger, efterhand som resan går vidare till fågelrika Tarangire National Park, och till Ngorongoro där man kan se flamingor, bufflar och gaseller. Vi besöker även nationalparken Serengeti som ligger på UNESCOs lista över områden med särskild bevarandestatus. Här får man möjlighet att fotografera bl.a. gnuer, antiloper, zebror, lejon, noshörningar, krokodiler och elefanter.

Resan arrangeras i samarbete med Kipling Travels och Better Moments. DIGITAL FOTO för alla erbjuder dig en rabatt på 3600 kronor, så att resans totalpris blir 40 800 kronor. I priset ingår bland annat flyg till och från Tanzania, inkvartering på hotell och i lyxiga tält med både säng, bad och toalett, transporter och undervisning av Steve Bloom. Fotoexperter från Better Moments och DIGITAL FOTO för alla kommer dessutom vara tillgängliga för att hjälpa dig. Du kan anmäla dig till resan på better-moments.com eller genom att skriva till [email protected]. Sista anmälningsdag är den 1 september.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av