Få rabatt på fotoresa till USA

Det är nu du ska slå till om du vill få en fotoupplevelse utöver det vanliga. I höst åker vi nämligen iväg på läsarresa till västra USA för att fotografera både storslagen natur och pulserande storstadsliv, och om du är snabb kan du få en rejäl rabatt.

10 juni 2014

Resan arrangeras i samarbete med Profil Grupperejser, och du kan läsa ett detaljerat program samt beställa resan på > DEN HÄR LÄNKEN, men du får skynda dig, för deltagarantalet är begränsat.

Nu har du chans att inte bara fotografera extremt storslagen natur och en av världens glittrigaste storstäder, utan även att lära dig en massa om foto under tiden. I början av september åker vi nämligen på läsarresa till västra USA, och om du slår till innan den 16/6 2014 kan du till och med spara 1200 kronor på resan.

Med på resan, som äger rum den 3-12 september, är den erfarna författaren och fotografen Thomas Nykrog samt DIGITAL FOTO för allas chefredaktör Klaus Nygaard, som under resan kommer att bistå med fotoundervisning och hjälpa till med kamerainställningar och fotomöjligheter.

Efter en flygresa från Köpenhamn till Phoenix och en övernattning ger vi oss ut i Arizonas fantastiska klipplandskap, varpå vi övernattar i den trevliga staden Sedona. Nästa dag går turen till Grand Canyon, där vi besöker några av ravinens olika utsiktsplatser, och även försöker fånga solnedgången över det storslagna landskapet. Hela dagen därpå tillbringar vi också i den imponerande ravinen. Dag fem går turen till staten Utah, där vi ska besöka nationalparken Bryce Canyon med sina höga, tunna hoodoo-klippor.

Nästa dag stannar vi i delstaten Utah och kör till nationalparken Zion med sina branta klippväggar. Efter en övernattning vid parken fortsätter vi till Las Vegas, där vi naturligtvis ska ta bilder på stadens färgglada ljus under kvällen. Från Las Vegas kör vi till USA:s största nationalpark, Death Valley, som ligger i Kalifornien. Här ska vi bland annat titta på den intorkade saltsjön Badwater Bassin, innan vi åker tillbaka till kasinostaden Las Vegas där vi övernattar inför hemresan.

Resan arrangeras i samarbete med Profil Grupperejser, och du kan läsa ett detaljerat program samt beställa resan på > DEN HÄR LÄNKEN, men du får skynda dig, för deltagarantalet är begränsat.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av