© Lotte Johansson

Snart dags för Planket i Stockholm och Göteborg

Den 19 och 26 augusti är det dags för fotoutställningen Planket i Göteborg respektive Stockholm. Passa på att träffa andra fotografer och se deras bästa bilder.

11 augusti 2017

Även i år arrangeras fotoutställningen Planket i både Göteborg och Stockholm. Göteborg är först ut den 19 augusti, i samband med Göteborgs kulturkalas, och bilderna visas mellan klockan 12 och 18 på planket i Nya Allén mellan Bältesspännarparken och Restaurang Trädgår’n. PlanketGBG omfattar 130 utställare på lika många meter plank, vilket borgar för både bredd och djup.

I Stockholm arrangeras Planket STHLM den 26 augusti mellan klockan 12 och 19, och platsen är de röda planken i Lilla Mejtens gränd nedanför Vita bergen på Södermalm i Stockholm. Utställningen, som för övrigt fyller 35 år i år, visar bilder från 130 utställare; amatörer och lovande talanger visas sida vid sida med väletablerade och kända fotografer.

Missa inte den här chansen att träffa likasinnade fotografer och se deras bästa bilder – det kan du själv lära dig mycket av.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av