Lär dig allt om att ta actionspäckade bilder

Bli en mästare på att ta bilder fyllda med rörelse och action. Vi har samlat både guider och recensioner som hjälper dig en bra bit på vägen till att bli en mästare på att fånga de actionfyllda ögonblick när bilen susar förbi eller ungarna leker i poolen.

22 januari 2015

Fånga racerbilen som susar förbi eller föreviga ungarnas första hopp från en trampolin. Bilder rika på action och rörelse kan bli riktigt häftiga, men de kan vara svåra att ro hem. Vi hjälper dig att bli bättre på att ta bra actionbilder med en rad fina guider. Dessutom har vi letat fram grundliga recensioner av actionkameror så att du kan skaffa den bästa utrustningen för uppgiften.

Ta sportiga bilder

Släkt och vänner kommer att älska dig för att du tar sportiga bilder av dem med rörelse och dramatik. Det är roligt, men du måste lära dig att trimma de nya autofokussystemen och känna din slutartid innan bilderna blir riktigt bra.

Läs mer

Actionbilder till sjöss

I den här videon tittar vi närmare på vilka möjligheter som finns för att ta häftiga actionbilder ute till sjöss.

Läs mer

Perfekta bilder under vattnet

Den här videon refererar till tidningens test av robusta actionkameror som bland annat kan användas under vattnet.

Läs mer

Test av actionkameror

Om du ska fotografera utomhus, där det händer spännande grejer – vid korallrevet, eller i snö- eller sandstormen –så behöver du en actionkamera. I vårt test visar varken priset eller specifikationerna vilken som är bäst, men för oss är svaret givet.

Läs mer

5 tips till snygga fotbollsfoton

Här får du fem tips som ger dig bättre resultat när du fotograferar fotbollsmatcher.

Läs mer

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av