Välkommen till Bonnier Digital FOTO

Tidningenfoto.se har lagt ner, men du behöver inte gå miste om spännande fotonyheter, och om du har nummer till godo hos Allers FOTO kan du se fram emot en helt ny tidning.

6 mars 2015

Här på webbsajten får du dagliga nyheter, forumdiskussioner och mycket mer som handlar om foto. Har du haft en prenumeration på den nu nerlagda FOTO och om du fortfarande har nummer till godo, kan du till att börja med se fram emot en helt ny tidning, som du får i slutet av mars. Tillsammans med ditt första ex får du nämligen ett prenumerationsnummer som ger dig tillgång till exklusivt innehåll på webben.

I Prylguiden kan du läsa recensioner av kameror och annan fotoutrustning och jämföra olika produkter. Du kan också se videor om bildbehandling, utrustning och mycket annat. Och när den nya tidningen utkommer i slutet av mars öppnar vi en helt ny digital värld här på sajten. Vi kallar den Fördelszonen, eftersom den är fylld med fördelar för dig som läsare.

Här får du med varje nummer tillgång till en massa extra kunskap och underhållning kring ditt fotointresse – bland annat en handfull videor om bildbehandling och fototeknik samt testbilder där du kan kolla kvaliteten hos de kameror och objektiv vi har testat.

Den nya tidningen, Bonnier Digital FOTO, innehåller massor av nya och spännande grepp. Vi bjuder på intervjuer, massor av inspiration till dina egna bilder samt grundliga tester och recensioner. Här på sajten får du ett smakprov på artiklar ur den nya tidningen.

Djurens favorit-fotograf
Djurens favorit-fotograf

Har du tidigare prenumererat på FOTO levererar Bonnier Digital FOTO så många tidningar till dig som du redan har betalt för hos FOTO. Därefter får du ett bra erbjudande på att fortsätta med en tillsvidareprenumeration på Bonnier Digital FOTO.

Bonnier Digital FOTO utkommer 18 gånger per år. Om du har några frågor om din prenumeration är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 08-555 454 63 eller www.bonnierdigitalfoto.se/kundtjanst

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av