Slipp irriterande sladdar en gång för alla med trådlösa in-ear-hörlurar

Med Bonnier Digital FOTOs nya trådlösa in-ear-hörlurar slipper du släpa på stora, traditionella hörlurar och hängande sladdar som bara är i vägen. Du får stor rörelsefrihet och samtidigt kompromissar du inte med ljudupplevelsen.

17 januari 2020

Det kan vara krångligt att träna, motionera och vara aktiv med en sladd som hänger och dinglar mellan mobilen och öronen.

Med Bonnier Digital FOTOs nya trådlösa in-ear-hörlurar slipper du stora, traditionella hörlurar och hängande kablar som bara är i vägen.

Du får stor rörelsefrihet samtidigt som du inte kompromissar med ljudupplevelsen.

Den utmärkta, brusreducerande passformen gör att du kan njuta av musiken utan att behöva bekymra dig om bakgrundsljud från exempelvis väder och vind.

Just nu kan du få ett par trådlösa in-ear-hörlurar i stilren design tillsammans med 2 nummer av Bonnier Digital FOTO för endast 69 kronor + porto och expedition.

De trådlösa in-ear-hörlurarna får inte slut på ström 

De stilrena, funktionella hörlurarna kommer i ett snyggt etui som passar perfekt i fickan eller väskan. 

När du lägger de trådlösa in-ear-hörlurarna i etuiet börjar de automatiskt ladda. Du kan ladda dem på bara 1 timme, och sedan räcker strömmen i upp till 5 timmar. 

Första gången du använder de trådlösa in-ear-hörlurarna behöver du koppla dem till din telefon med Bluetooth. Därefter upptäcker din telefon automatiskt lurarna när du sätter dem i öronen. 

De trådlösa in-ear-hörlurarna har ett värde på 349 kronor, men de kan bli dina tillsammans med 2 nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 118 kronor inklusive porto och expedition. Se erbjudandet här!

De trådlösa in-ear-hörlurarna kommer med ett snyggt etui som laddar lurarna så fort du lägger i dem. 

Få kristallklart ljud utan störningar 

De trådlösa in-ear-hörlurarna har en passform och design som gör att du inte störs av andra ljud utan kan koncentrera dig på att njuta av musiken eller en podcast. 

På köpet får du även öronproppar i tre olika storlekar, så att de trådlösa lurarna säkert ska passa till just dina öron. 

Om någon ringer till dig medan du har de trådlösa in-ear-hörlurarna i öronen, kan du lätt besvara samtalet utan att fumla med telefonen - du använder bara de intelligenta touch-knapparna på hörlurarna. 

Dessa knappar kan du även använda när du till exempel vill byta låt eller pausa musiken eller podcasten. 

> Vill du ha våra snygga trådlösa in-ear-hörlurar? De kan bli dina tillsammans med två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 118 kronor inklusive porto och expedition.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av