Byt ut klappen mot en kamera

Hitta rätt inbytesklapp

Vi har tillfälligt öppnat vårt testcenter, så att du kan få gratishjälp med att hitta rätt kamera, objektiv eller annan utrustning under januarirean. Det är också här du kan hitta den bästa tänkbara utrustningen om du ska byta in julklappen mot något bättre.

7 januari 2015

Om du saknar en bra översikt över all häftig fotoutrustning på marknaden när du antingen ska byta ut en julklapp eller utnyttja de låga priserna under januarirean, har du nu ett gyllene tillfälle. Vi har nämligen öppnat upp Prylguiden där du kan läsa alla våra tester av kameror, objektiv, skrivare, program och tillbehör alldeles gratis under en begränsad period. Därmed kan du vara säker på att du väljer rätt produkt. Men kom ihåg att Prylguiden snart inte är gratis att använda längre.

> Besök Prylguiden här

I Prylguiden kan du se våra bedömningar, och du kan till och med jämföra flera produkter på en gång. Genom att använda skjutreglage kan du lätt begränsa prisintervallet för produkterna om du har en budget att ta hänsyn till, och du kan naturligtvis också välja mellan olika produktgrupper.

I vanliga fall är det bara prenumeranter av DIGITAL FOTO för alla som har åtkomst till Prylguiden, och under januari stänger vi återigen för alla andra. Som prenumerant får man även en massa annat extramaterial på webbplatsen. Bland annat finns det ett stort artikelarkiv och informativa videor som gör dig bättre på att fotografera och bildbehandla, samt en gratis hemsida för dina bilder hos 123minsida.

[/Emediate]

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av