Hitta den bästa kameran

Hitta den bästa kameran

Vi firar julen genom att ge alla åtkomst till vårt omfattande testcenter där du lätt kan hitta den kameran som passar just dig allra bäst eller den billigaste fotoutrustningen om du vill lägga lite extra lullull under granen.

21 november 2014

Nu kan du fritt läsa våra många recensioner och tester av kameror, objektiv och fotoutrustning på webbplatsen, så att du enkelt och snabbt kan hitta den perfekta produkten för just dig. Det gör du i Prylguiden som man vanligtvis måste vara prenumerant för att få åtkomst till, men fram till januari kan du läsa de över 430 recensionerna helt gratis. Så skynda dig att testa redan i dag.

> PRYLGUIDEN

Man kan naturligtvis söka efter kameramärke och prisnivå, så det är alltså lätt att hitta den bästa spegelreflexen från Canon för t.ex. högst 10 000 kronor eller nästa objektiv till din Nikon-kamera. Men inte nog med det. Du får naturligtvis också åtkomst till hela recensionen av utrustningen som du spanar in, och det är också enkelt att jämföra de tre bästa kandidaterna sida vid sida.

När vi kommer in i januari måste du som sagt vara prenumerant på Digital Foto för alla för att få glädje av vårt testcenter, men kom ihåg att våra prenumeranter får åtkomst till detta exklusiva innehåll: *** Prylguiden: Jämför själv nya kameror och fotoprylar * Hundratals kurser om fototeknik och bildbehandling * Videor som lär dig att bli en ännu bättre fotograf * Ditt eget fotoalbum på webben via 123-webbplatsen * Onlinebackup av dina bilder via keepit * Du får också tidningen hemburen med posten.**

> Bli prenumerant här och få tillgång till alltsammans.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av