Hitta billig fotoutrustning inför julen

Inför julen har vi öppnat vårt testcenter så att du gratis kan hitta helt rätt kamera eller annan utrustning som ska skrivas upp på önskelistan eller ges bort.

12 december 2014

Om du letar efter rätt julklapp till fotoentusiasten, eller om du behöver få rätsida på vad du själv ska skriva på önskelistan är detta rätt tid att klippa till. Vi har nämligen öppnat Prylguiden där du kan läsa alla våra tester av kameror, objektiv, skrivare, program och tillbehör helt gratis under en begränsad period. Därmed kan du vara säker på att du väljer rätt produkt.

>TESTA PRYLGUIDEN HÄR **I Prylguiden kan du läsa våra bedömningar, och du kan till och med jämföra flera produkter i taget. Med hjälp av skjutreglage kan du enkelt begränsa prisintervallet du vill hålla dig inom om du har en budget, och du kan naturligtvis välja mellan olika produktgrupper.

I vanliga fall är det bara prenumeranter på DIGITAL FOTO för alla som har åtkomst till Prylguiden, och i januari stänger vi för alla andra igen. Som prenumerant får man också en massa annat extramaterial på webbplatsen. Bland annat ett stort artikelarkiv och informativa videor som gör dig bättre på att fotografera och bildbehandla, samt en gratis webbplats för dina bilder hos 123minsida.**

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av