På webbinariet kan du bland annat höra om isbjörnarnas livsvillkor. Det är fotograferna Melissa Schäfer och Fredrik Granath som berättar. (Bilden här är inte tagen av de två fotograferna.)

© Shutterstock

Gratis webbinarium med 5 stora naturfotografer

Nu har du en enastående möjlighet att träffa en fantastisk grupp av prisbelönade fotografer, som kommer att berätta om sitt arbete med djur, natur, klimat och naturligtvis fotografering.

7 december 2022

Webbinariet äger rum måndagen den 12 december från kl. 15 och arrangeras av Sony. De har bjudit in 5 av sina kontrakterade fotografer, kallade Sony Wildlife Explorers, för att hålla intressanta föredrag, visa imponerande bilder och berätta bra historier.

Bland de fem naturfotograferna finns legenderna Staffan Widstrand och Magnus Lundgren från Sverige, som ska berätta om sitt arbete med att fotografera i skogen respektive havet. Melissa Schäfer och Floris Smeets är andra fotografer som är med på webbinariet.

Det är gratis att delta, och du kan se programmet för hela webbinariet nedan. Webbinariet hålls på engelska.

Anmäl dig här

De två naturfotograferna Staffan Widstrand och Magnus Lundgren har tidigare träffat Bonnier Digital FOTO och chefredaktör Klaus Nygaard.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av