Hur Photoshop?

Lär dig hur du enkelt höjer nivån på dina bilder med vår nya kursbok om Photoshop, Lightroom och Elements. 

Kursbok lär dig bildbehandling på nolltid

Om du är intresserad av fotografi och bildbehandling finns det 100 goda anledningar till att fortsätta läsa!

Är det i år du ska nå fram till det sista steget i fotograferingen, nämligen bildbehandlingen?

I vår nya kursbok "100 TIPS OCH KURSER" får du 100 tips och kurser om de tre programmen Photoshop, Lightroom och Elements. Allt på 144 snygga och informativa sidor. 

Med boken i handen kan du lätt lyfta dina bilder till nya höjder, tack vare de utförliga steg för steg-anvisningarna. Vi guidar dig genom de olika funktionerna, justeringsmöjligheterna och effekterna.

Du kan bland annat lära dig hur du förstärker färgerna, höjer skärpan och skapar fantastiska effekter som ger dig perfekta bilder.

Vi har helt enkelt samlat allt det viktigaste som du behöver veta om programmen. Den här boken är det enda du behöver för att få full kontroll över bildbehandlingen. 

Det handlar inte om manipulation, utan om att få fram det bästa ur bildfilerna.

> Få 100 tips och kurser om bildbehandling med två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 49 kronor + porto. Totalt 98 kronor. Gå direkt till erbjudandet här.

Både för nybörjare och erfarna

Boken är utformad så att det finns något för alla nivåer. Du kan alltså ha glädje av den oavsett om du är nybörjare eller redan fotograferar i råformat och redigerar alla dina bilder.

Boken är indelad i tre avsnitt om Photoshop, Lightroom och Elements. Varje avsnitt börjar med en lätt och överskådlig introduktion till programmets viktigaste funktioner. Sedan får du en rad illustrerade kurser som i detalj beskriver hur du använder de olika funktionerna i praktiken.

Tillsammans med boken får du också ett ark med de viktigaste snabbkommandona på tangentbordet, så att du kan göra bildbehandlingen roligare och mer effektiv.

Kursbok Adobe Photoshop Lightroom Elements

I bokens kurser får du steg-för-steg-guider som visar hur du lätt kan ta en småtråkig bild och åstadkomma ett intressantare slutresultat. 

Det får du i 100 tips och kurser:

I avsnittet om LIGHTROOM får du lära dig hur du importerar och sorterar dina bilder på bästa möjliga sätt.

Vi visar dig hur du använder de olika verktygen till att justera allt från färger och kontraster till mer avancerad redigering med övertoningsfilter och HDR.

Du får även full koll på hur du kan återanvända dina justeringar på andra bilder genom att skapa egna förinställningar för snabb och bekväm bildbehandling.

I PHOTOSHOP får du lära dig att ta fram fler detaljer i dina landskapsbilder och vackrare färger i dina solnedgångar samt många andra justeringar och effekter.

Vi visar också hur du gör kreativa speglingar och hur du kombinerar flera bilder till ett snyggt slutresultat.

PHOTOSHOP ELEMENTS är ett lysande program som inte är lika avancerat som Photoshop. I Elements finns stora möjligheter att göra både små justeringar och kreativa projekt. I boken får du tips om båda delarna, så att du lätt kan lyfta dina bilder till nya höjder. Flera av kurserna i Elements kan du även använda i Photoshop.

Du får även tillgång till 400 videokurser

Som prenumerant får du dessutom tillgång till vår låsta webbplats på nätet, Fördelszonen, där du hittar mer än 400 videokurser om fotografering och bildbehandling.

Där loggar du in med ditt prenumerationsnummer, och sedan kan du se de många videorna och dessutom ladda ned e-böcker, förinställningar till Lightroom, funktionsmakron till Photoshop och mycket mer.

Vi lägger löpande till nya videor och annat extra innehåll i Fördelszonen.

Glöm inte heller att se vår egenproducerade tv-serie Seasons, där vi följer en naturfotograf på uppdrag i vinterkalla Norge.

Så du har faktiskt inte mindre än 500 skäl till att dra nytta av nedanstående erbjudande!

> Få 100 tips och kurser om bildbehandling med två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 49 kronor + porto. Totalt 98 kronor. Gå direkt till erbjudandet här.

Prenumererar du redan? Då kan du snart köpa boken 100 tips och kurser i vår Moreshop där du som prenumererar kan handla till förmånliga priser. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av