© Shutterstock

Bli vassare med Fotoskolans 45 videokurser

Om du vill bli en bättre fotograf är Fotoskolan något för dig. Om du prenumererar på tidningen kan du ta del av alla avsnitt i fotoskolan och få full koll på kameran och fototekniken.

7 augusti 2019 av Jeppe Vestergaard

Om du vill ha svar på alla dina fotorelaterade frågor, finns det en plats där du kan göra just det.

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan du med Fotoskolan få svaret på alla dina fotofrågor. Vi har nämligen satt samman ett stort antal videor som utförligt beskriver hur du kan bära dig åt för att bli en bättre och säkrare fotograf.

> Läs också: Så får du koll på kamerans programratt.

Det lär du dig i Fotoskolan

Fotoskolan omfattar totalt 45 avsnitt, och eftersom videokurserna går igenom alla viktiga aspekter av din kamera kan du titulera dig fotoexpert när du är färdig med dem. 

Du kan till exempel lära dig hur du får bättre ljushet med exponeringslås. Sedan kan du utan problem få ett perfekt exponerat motiv, även om det inte befinner sig mitt i bilden.

Vi tipsar också om hur du t.ex. får kontroll på skärpedjupet. I den här videon lär du dig hur du kan se hur skärpedjupet blir innan du tar bilden med din DSLR-kamera.

Fotoskolan omfattar hela 45 avsnitt, så vi går naturligtvis igenom en massa olika ämnen, bland annat: 

Programratt på kamera

Få bl.a. koll på programratten med Fotoskolan i Fördelszonen.

© Shutterstock

Så kommer du igång

Videoserien i Fotoskolan ligger i Fördelszonen – vårt digitala universum som endast är till för tidningens prenumeranter.

Här hittar du alla videorna i Fotoskolan!

Om du prenumererar på tidningen och ännu inte har inloggningsuppgifter till Fördelszonen är det snabbt att åtgärda. I Fördelszonen klickar du bara på knappen Inloggning uppe till höger.

Välj sedan fliken Skapa profil och mata in namn, e-postadress och ett lösenord som du själv väljer. Klicka på Skapa profil.

Nu får du ett e-postmeddelande med en fyrsiffrig kod. Mata in koden och klicka på Bekräfta.

När du ska spela upp en video eller ladda ned en fil kan det hända att du blir ombett att ange ditt prenumerationsnummer.

Numret återfinns på inbetalningskorten från oss. Skriv in det utan punkter.

Mycket nöje med Fotoskolan. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av